Google posa a la venda les Glass per un sol dia… i únicament per als EUA

Compartir

1.500 Dòlars costarà cada exemplar de les ulleres intel·ligents de Google, que es podran comprar als Estats Units només el proper dia 15.

Si dic que les Google Glass són un dels gàdgets més desitjats, i potser el més desitjat, probablement no m’equivocaré. Les “smart glasses” de la companyia del cercador, que munten un sistema de visualització que permet emprar realitat augmentada, no estan a la venda encara, sinó que Google recluta als “exploradors” que les usaran a partir de les peticions que li arriben.

Però, aquest proper dimarts dia 15, qualsevol persona podrà adquirir unes Google Glass… als Estats Units, això sí.

Des de Google no s’ha indicat explícitament que estarà prohibit comprar-les des de fora del país nord-americà, però es deixa clar que es posen a la venda per als Estats Units, pel que els qui estiguin interessats i es puguin permetre pagar els 1.500 dòlars que valen les ulleres, poden provar a encarregar-les. Això sí, preparant-se a pagar uns ports importants i, possiblement, drets de duanes, de manera que l’adquisició podria suposar uns 1.700 dòlars fàcilment.

També, i per a aquelles persones que vulguin provar a comprar-les, hauran de pensar que Google posarà a la venda un estoc limitat, i que no es permeten pre-reserves, de manera que el més recomanable és calcular quan comença el dia als Estats Units segons la hora de la costa est (la primera que veu el sol) i entrar immediatament al lloc web.

El paquet de les Google Glass inclou, a més de les ulleres, el seu carregador, estoig, i l’auricular mono.

Actualització 15/4/2014: confirmat que les ulleres només poden ser adquirides per persones residents als EUA.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: