Google prepara nova versió del seu programari per a televisió

Compartir

GoogleTot i haver obtingut uns resultats irregulars amb la primera versió del seu programari per a televisors, la companyia de Mountain View continua apostant per aquesta àrea.

Redacció – Quan encara no ha arribat a molts països la solució de Google per a televisors, la companyia del cercador ja està preparant una segona versió, segons afirma el rotatiu online Business Insider, que cita per a això fonts properes a l’empresa sense revelar-ne la seva identitat.

Segons la mateixa informació, la segona versió de Google TV funcionaria més fluidament ja que s’executaria sobre un conjunt de xips millorat, oferiria una millor experiència d’usuari i podria córrer aplicacions d’Android.

Aquest darrer punt és clau per oferir més possibilitats i més interactivitat als usuaris més interessats en aquesta plataforma, que es convertiria d’aquesta manera en una extensió dels smartphones i tablets. Es sospesa que Google crei una botiga en línia d’aplicacions (app store) exclusiva per a televisors, malgrat que no és segur.

El mateix rotatiu s’encarrega de deixar clar que, fins ara, cap esforç per portar Internet als televisors ha triomfat comercialment, però que els nois de Sergey Brin i Larry Page continuen apostant per això. Una dada indicativa és que les vendes del Logitech Revue, el “set-top-box” basat en la plataforma Google TV per oferir connectivitat a televisors que no la tenen integrada, han baixat dels 22 milions de dòlars del darrer trimestre de l’any (que inclou la temporada nadalenca) als 8 del primer trimestre de 2011, quan s’esperaven unes vendes per valor de 18 milions de dòlars.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina