Google+ presenta aplicacions per a les seves trucades

Compartir

Google acaba de millorar les seves trucades dins de la seva xarxa social, Hangouts, acaba d’introduir aplicacions i jocs a dins d’elles. 

El silenci de Google és fora de serie. Però quan fa un progrés en alguna de les seves eines tothom crida al cel, Oh! Google ha decidit integrar dins de les seves trucades anomenades Hangouts, aplicacions. Si nois i noies, ara mentre truquem a algun conegut de la xarxa també podrem jugar o treballar amb les eines disponibles de moment només de Google i d’aqui a res de qualsevol persona.

Google ha volgut potenciar  el seu ús ja que sap que és una de les eines que més s’utilitza de la xarxa social i ara encara ho serà més.

Ara quan arranquem l’aplicació de Hangouts podrem observar un botó nou, Apps, a la part superior de les nostres pantalles. Dins d’ella podrem observar les aplicacions disponibles. Jocs, aplicacions per dissenyar caretes als teus companys, per treballar en grup i moltes més. D’aquestes aplicacions te’n ressaltem algunes:

  • +Aces Hangout, per jugar al Pòquer de la manera més professional, observant la cara dels teus contrincants.
  • +Cacoo, per treballar, per poder crear diagrames i més cosetes amb els teus contactes
  • +Scoot & Doodle, un paint a la web per passar una estona diferent i divertida.
  • +SlideShare per compartir aplicacions, documents i vídeos.

Google obre un món nou en integrar aquesta eina dins de les seves vídeotrucades. Ara bé, funcionarà? Necessitem tot això? Esperem que la comunitat parli.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: