Google publica Youtube per a escoles

Compartir

La noticia que milers i milers de professors han estat esperant durant temps, ja és aquí. Google acaba d’obrir Youtube per escoles. Un espai només per a elles. Sense comentaris i sense vídeos relacionats. Simplement per ensenyar.

Google a través de la seva eina, Youtube, vol fer-se un lloc també a les escoles, i de quina manera. Acaba de llençar al mercat Youtube for Schools. Una eina totalment útil. Tots els vídeos relacionats i comentaris estàn desactivats per centrar-se en la tasca del professor i la cerca limitada als videos de Youtube EDU. El seu filtre personal en vídeos d’educació per els alumnes.

S’inclouen classes breus dels principals professors de tot el món, cursos complets de les millors universitats, material de desenvolupament professional d’altres educadors i videos inspirados dels liders del pensament global.

Cada escola podrà personalitzar el canal i mostrar el contingut que l’interessi a ella i a la seva comunitat d’estudiants, recordant que a l’adreça Youtube.com/teachers hi ha informació per poder utilitzar Youtube com una eina educativa i funcional.

Nosaltres us deixem amb el video que ens fa venir ganes a nosaltres de tenir un canal educatiu.

 

Youtube per a escoles

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: