Google Reader és mostra amb tot el seu nou esplendor

Compartir

 

Google fa efectiu el canvi i ja està disponible la nova interficie del lector de feeds Reader. Adopta els ja coneguts colors de la xarxa social Google+ a la vegada que fa desapareixer les funcions relacionades amb Buzz i ho intercanvia amb funcions de la seva xarxa social.

 

Si ja estàs acostumat al nou aspecte de l’eina Docs o la vista previa de Gmail, ara et falta sumar un altre guanyador, Google Reader. Un nou aspecte molt més pulit i la paleta de colors ja habitual. Les funcions de l’antic botó “M’agrada” són substituides amb el “+1” i tot seguit amb la possibilitat de compartir-ho als nostres cercles de Google+.

Dintre d’uns dies, s’esperà que Google també faci la pertinent feina en la seva aplicació per Android i/o incorpori noves funcions relacionades amb Beam, incorporat a l’Ice Cream Sandwich.

 

 

Font: Official Google Reader Blog

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: