Google també comparteix patents amb Cisco

Compartir

És un acord amb validesa a llarg termini, i és el segon de les mateixes característiques que la companyia del cercador tanca en poc temps.

Després que fa uns dies (i just abans de ser donada a conèixer la venda de Motorola a Lenovo) Google anunciés un acord de compartició de patents amb Samsung per un període de deu anys, ara li toca el torn a Cisco per ser el partenaire de la companyia del cercador en un acord semblant.

Google i Cisco han anunciat un acord de patents pel qual ambdues compartiran patents entre elles. L’objectiu és tant dotar de valor afegit per als seus productes i serveis gràcies al know-how extret de les patents de l’altre, com protegir-se i evitar futurs judicis així com atacs de patent trolls.

Ja és el segon acord de característiques semblants que Google signa en un breu espai de temps, de manera que cal preguntar-se si els nois de Sergey Brin i Larry Page estan preparant alguna cosa…

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: