Google va presentar Android 2.2 en la seva conferència per a desenvolupadors

Compartir

AndroidMés rapidesa d’execució en les aplicacions i en la navegació web, principals punts forts que presenta.

Redacció – Tal i com havíem avançat la setmana passada, la multinacional de Mountain View va presentar a la Google I/O la nova versió d’Android, la seva plataforma de programari per a smartphones, que rep el numeral 2.2 .

La companyia del cercador va complir amb les expectatives: la nova revisió d’Android ofereix un millor rendiment que la seva predecessora (versió 2.1), d’entre 2 i 5 vegades més rapidesa d’execució per a les aplicacions. El responsable d’aquest increment en la velocitat és la màquina virtual Dalvik JIT, sobre la qual s’executen els programes per a Android.

La navegació web i execució d’aplicacions en línia es veuen accelerades per la inclusió del motor de procés de JavaScript V8 (desenvolupat per a Chrome) en el browser del sistema. El rendiment del navegador s’incrementa de cara a l’usuari multiplicant la seva velocitat de procés per dues o per tres.

Per a l’àmbit empresarial es millora la integració amb servidors Exchange, permetent per exemple la sincronització del calendari. També s’han afegit noves API’s per als programadors i novetats en Android Market.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina