Google, WordPress, Wikipedia i molts més apagats contra SOPA

Compartir

Era d’esperar que després de tot els rumors i moviments per culpa de la Llei SOPA passés alguna cosa. Google, Wikipedia, WordPress i moltes empreses més tanquen per protestar.

Sabeu el que és la Llei SOPA no? Nosaltres ho vam explicar farà uns dies el que era i que passaria. També vam anunciar que tancarien les pàgines web més importants com Google, Facebook, Twitter, WordPress, Wikipedia i moltes més. Doncs ha arribat el dia.

Avui empreses com Google, WordPress, Wikipedia i un llarg etcètera mostra la seva negació a l’aprovació de la llei SOPA. Farà poc més de dos dies el Congrés d’Estats Units i la Casa Blanca van paralitzar la posada en marxa de la llei al seu país però les empreses no es creuen res i faran la seva protesta tal com havien informat.

Google el més buscat i emprat per tothom mostra una línia fent visible que el seu logotip està bloquejat. Si cliquem damunt seu, anem directament a una pàgina annexa que ens explica perquè, i que vol obtenir.

 

Un altre que suma aquí és Wikipedia, que fa que el seu portal web no estigui visible amb la llengua anglesa durant 24 hores, tothom que vulgui accedir a la web trobarà un cartell explicant que passa i perquè fa això. De totes maneres ens comuniquen que la versió mòbil si està disponible sense aquest cartell de protesta.

I com no podia faltar, WordPress, el lloc més famós en la creació de blocs al món també anuncia la seva protesta. L’únic que han fet ha estat visualitzar com es veuria el seu lloc si la llei SOPA prosperes.

És el primer cop a la història que moltes empreses d’internet, gegants internacionals, es fiquen d’acord per protestar. I la primera vegada que no són els clients, són ells mateixos. Quins fruits treuran?

Si trobeu més llocs podeu afegir-los als comentaris, nosaltres els afegirem a la pàgina. Podeu seguir via Twitter i Google+ amb el hashtag #blackout 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: