Grand Theft Auto Online: gameplay vídeo oficial

Compartir

Els nois de Rockstar Games han presentat aquesta tarda un vídeo en què ens mostren les diferents possibilitats que ofereix el mode online de Grand Theft Auto V. En el contingut de l’article teniu la nota de premsa íntegra junt amb l’enllaç al vídeo.

NOTA DE PREMSA DE ROCKSTAR GAMES

Grand Theft Auto Online és un món online dinàmic i persistent per a 16 jugadors que comença compartint característiques de jugabilitat, geografia i mecàniques de Grand Theft Auto V però que continuarà expandint-se i evolucionant després del seu llançament amb nou contingut creat per Rockstar Games i la comunitat Grand Theft Auto. Grand Theft Auto Online agafa els conceptes fonamentals de llibertat, activitat de l’entorn i jugabilitat basada en missions de Grand Theft Auto i els porta a múltiples jugadors en un món online increïblement detallat i interactiu.

A Grand Theft Auto Online els jugadors tenen la llibertat d’explorar sols o amb amics, treballar cooperativament per completar missions, agrupar-se per participar en activitats i esdeveniments dinàmics o per competir en modes del joc tradicionals amb tota la comunitat, tot amb la personalitat i les mecàniques depurades de Grand Theft Auto V.

Els jugadors poden invertir en els seus personatges personalitzant la seva aparença, millorant les seves estadístiques, adquirint vehicles personalitzats, comprant béns personals i participant en missions, treballs i activitats per guanyar reputació i diners que els obri noves oportunitats per ascendir en l’escala criminal. El món de Grand Theft Auto Online creixerà constantment i canviarà a mesura que s’afegeixi nou contingut, creant per primera vegada un món de joc Grand Theft Auto persistent i dinàmic.

L’accés a Grand Theft Auto Online és gratuït amb cada còpia de Grand Theft Auto V i es llançarà l’1 d’octubre.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: