Greenpeace otorga el número 1 a HP

Compartir

Greenpeace ha publicat el seu informe anual en el que valora la eficiència energètica i vigilància sobre el medi ambient dels fabricants d’electrònica. En el 2011 el guanyador ha estat HP treient el títol a Nokia i en segona posició Dell.

Greenpeace ha publicat el seu informe anual en el que valora energèticament i vigila sobre la contaminació del medi ambient als fabricants d’electrònica mundial. Aquest any, HP ha aconseguit ser el primer de la llista, desbancant a Nokia que passa a tercer lloc. Dell ocupa la segona posició i Apple puja a la quarta. RIM en contra, aparèix dels últims ja que Greenpeace ha modificat i afegit  nous criteris d’avaulació.

Aquesta avaulació té en considreació la eficacia energètica, el compromís amb les energies renovables, el respecte durant tota la vida del producte (desde la fabricació al reciclatge) i l’ús limitat de les matèries primes. Aquest cambi de regles ha beneficiat a HP que ,sense cap mena de dubte, obté un 5,9 sobre 10.

Nokia en cambi, tira enredere, amb el tercer lloc amb un 4,9 de puntuació, penalitzada per la petita quanitat de material reciclable i mala gestió del cicle de vida del producte sense tenir en compte que té un bon programa de reciclatge dels seus dispositius. Apple que ha acabat al cinqué lloc amb un 4,6 per culpa de limitar l’ús del PVC i RIM última amb un 1,6.

Nota oficial de Greenpeace

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: