Hangouts provoca opinions enfrontades entre els usuaris

Compartir

Malgrat que la nova app de comunicacions de Google aprova, el nombre de puntuacions amb una sola estrella i les crítiques en contra són significatius.

Google Hangouts

La setmana passada, i en el marc de la conferència per a desenvolupadors Google I/O, la companyia del cercador presentava Hangouts com a app independent per a Android i iOS, així com la renovació de la versió incorporada en Gmail i Google+.

La primera està a disposició dels internautes en Google Play per a Android, i a l’App Store per a l’iPhone d’Apple. El nombre d’instal·lacions ja supera els deu milions en Android, mentre que el nombre de valoracions i comentaris que han deixat els usuaris que l’han provat supera la barrera dels 40.000.

La nota mitjana atorgada pels usuaris d’Android a la nova app de comunicacions de Google és de 3,5 sobre 5 amb poc més del 45% de valoracions que li atorguen cinc estrelles. On es troba, doncs, el problema per a tal baixada de la nota? Doncs que un significatiu 22,4% li atorga una sola estrella, un percentatge poc habitual en una app que ha obtingut tan bona valoració per part de tan gran nombre d’usuaris.

La principal queixa que els usuaris crítics atribueixen a Hangouts és la complicació en el seu ús i que la seva interfície d’usuari és poc intuïtiva, especialment comparant-la amb Google Talk (molts dels usuaris duen a terme aquesta comparació).

Pel que fa a la seva versió per a iPhone, desconeixem el nombre de descàrregues, però el nombre d’opinions i crítiques és molt inferior a les que s’han fet en Android (a nosaltres, en el moment d’escriure aquestes ratlles, ens marcava un total de 153 comentaris).

Les queixes majoritàries van per una altra banda, i és que en aquest cas els posseïdors d’un iPhone del que es queixen és d’haver d’obrir un compte en els serveis de Google.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: