Hasbro adquireix l’estudi Backflip

Compartir

La joguinera es fa amb el 70% de les accions de l’empresa creadora de diversos èxits per a iPhone.

La joguinera Hasbro, productora d’un gran nombre de franquícies de joguines ‘tradicionals’ com Monopoly (joc de taula), Twister (familiar) o Magic: The Gathering (cartes col·leccionables), ha anunciat l’adquisició d’una part majoritària de les accions de la productora de jocs Backflip Studios.

Aquesta darrera companyia és coneguda per jocs de mòbil com DragonVale o Paper Toss. Precisament, Hasbro no ha pogut o no ha sabut posicionar títols clàssics del seu catàleg com la versió electrònica de Monopoly entre els grans èxits dels jocs mòbils, superats per Angry Birds o Apalabrados. Probablement, la missió de Backflip sigui, precisament, la de prendre per un costat el potencial de les diverses franquícies propietat de Hasbro i treure per l’altre jocs mòbils basats en aquestes que puguin garantir un cert èxit a la companyia, a més de mantenir els seus actuals productes.

El preu d’aquesta adquisició és d’uns 112 milions de dòlars, i l’objectiu de Hasbro s’especula que és que Backflip li generi al voltant de 100 milions de dòlars.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: