Hashtag oficial del MWC en català #mwc12cat

Compartir

La Generalitat de Catalunya ha publicat un espai i un Twitter per difondre el Mobile World Congress de Barcelona amb més facilitat i en un lloc comú, nosaltres hi participarem.

La Generalitat de Catalunya conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona han obert un espai a internet per col-laborar i potenciar el Mobile World Congress de Barcelona. Un espai que tindrà pàgina web i compte de twitter a @MobilCati hastag  per a que els usuaris puguin seguir l’esdeveniment des de les xarxes socials.

El Hastag per seguir l’esdeveniment més important que viurà Barcelona i Catalunya durant aquest any 2012 serà #mwc12cat i podrem seguir tot el que les empreses i enviats especials com nosaltres volguem incloure i tots vosaltres poder seguir l’esdeveniment des d’un lloc i no anar a tants llocs. Més val així i ningú perdrà detall que és el que volem.

Nosaltres seguim preparant les maletes per anar direcció cap a Barcelona i informar que nosaltres comencem el diumenge amb els esdeveniments de Huawei i Sony. Ja esteu preparats vosaltres?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: