HP integra Android en els ordinadors domèstics

Compartir

La plataforma de Google es va endinsant poc a poc a les llars després de conquerir els smartphones i tablets, a través de televisors i aparells com l’HP Slate 21 que, a més, facilita també la penetració de l’arquitectura ARM en les màquines sobretaula.

De moment només es coneixen aquestes imatges del Slate 21 d'HP

De moment només es coneixen aquestes imatges del Slate 21 d’HP

Hewlett-Packard trenca amb els tòpics de PC sobretaula amb arquitectura x86 i sistema operatiu Windows, i presenta el Slate 21, un all-in-one (maquinari de processament, ports de comunicació i pantalla en un sol bloc) de 21,5” que funciona amb una CPU NVIDIA Tegra 4 i Android 4.2 .

La lògica d’aquest dispositiu i la seva orientació en el mercat són clares: si els usuaris cada cop prescindeixen més dels ordinadors de sobretaula en favor de mòbils i tablets, un cop acostumats a la forma de funcionament i plataformes de programari d’aquests, podem llançar dispositius de sobretaula que emprin el mateix paradigma de programari amb lleugeres adaptacions per a les necessitats domèstiques.

Així, per exemple, el Slate 21 permet imprimir en impressores HP a través d’ePrint, la solució d’impressió en el núvol que permet enviar un document a una impressora situada a qualsevol lloc del món amb tan sols l’enviament d’un missatge de correu electrònic. Per a la connectivitat externa inclou una ranura per a targes SD i, almenys, un port USB que podria ser 2.0 o, probablement, 3.0, aspecte aquest darrer que no s’ha donat a conèixer així com si inclourà un nombre més gran de ports.

Aquest ordinador domèstic també inclou teclat i ratolí convencionals, pel que es veu a les imatges subministrades per HP, no essent sense fils.

El preu serà atractiu: 399 €, i es posarà a la venda a l’Estat Espanyol al setembre.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: