HP llança la seva aposta de netbook per al sector educatiu

Compartir

MaquinariLa multinacional arriba tard a un sector explotat per Asus, Toshiba i altres fabricants, però ho fa amb un equip molt versàtil.

Nota de premsa – Com un més, HP també es vol seure en el pupitre de qualsevol escola. En la seva aposta per al sector de l’educació, HP llança el Mini 100e, un nou netbook dissenyat específicament per posar la darrera tecnologia a l’abast dels més joves.

L’HP Mini 100e és un equip pensat per a estudiants, amb disseny innovador i aparença robusta, que proporciona total seguretat i fiabilitat a un preu molt assequible, i que incorpora les funcionalitats essencials de la tasca educativa. Aquest equip ha estat concebut per ajudar a reduir l’escletxa digital a través d’educació, al mateix temps que ofereix a estudiants i professors l’experiència més avançada d’aprenentatge interactiu.

"HP té el compromís amb el sector educatiu d’adaptar-se a les necessitats dels alumnes, a través de solucions que ofereixin total connectivitat en l’accés a la informació, de manera senzilla i segura, i que els permetin entrar en una nova forma d’aprenentatge, que afavoreixi el seu creixement intel·lectual d’una manera més lúdica", explica Antonio Guirau, responsable de l’àrea Comercial Notebooks d’HP PSG. "L’HP Mini 100e és un dispositiu econòmic però d’altes prestacions, que representa una eina avançada i d’alt valor en mans de cada estudiant, i que afavorirà sens dubte l’èxit en la seva vida acadèmica".

Programari d’última generació en un equip molt segur

HP Mini 100e inclou elements de productivitat i seguretat gràcies a la preinstal·lació del programari més innovador de Microsoft: Office 2010, les solucions Matemàtiques de Microsoft i Microsoft Security Essentials. A més, l’HP Mini 100e és un equip robust amb fortes frontisses metàl·liques i un teclat resistent al vessament de líquids, que el protegeix completament durant el seu ús a l’aula. L’equip també incorpora un indicador LED que s’encén quan un alumne es connecta a la xarxa, i avisa així al professor de possibles usos indeguts del dispositiu.

Màxima connectivitat

Finalment, l’HP Mini 100e permet la connectivitat a qualsevol lloc mitjançant accés telefònic. Per a això i de manera opcional, ofereix connectivitat WiFi i WLAN, així com mòdem integrat i compatible en tot el món amb l’estàndard V.92. D’aquesta manera, qualsevol estudiant podrà navegar per Internet amb tan sols disposar d’una línia telefònica, no importa com en sigui de remot el lloc on es trobi.

Característiques de l’HP Mini 100e

Dissenyat per a la seva perfecta integració en l’entorn educatiu, l’HP Mini 100e arriba en un pràctic i reduït format de menys de 1,5 Kg de pes. La seva pantalla LED WSVGA retro il·luminada de 10,1 polzades, el seu teclat QWERTY, amb una mida del 92% d’un teclat complet, i la seva nansa integrada, converteixen l’HP Mini 100e en el netbook ideal dins i fora de les aules.

Inclou a més auriculars independents i ports de micròfon per a permetre la seva fàcil connexió a altres dispositius, a més d’una webcam VGA per a realitzar videoconferències amb la major qualitat de so. Ofereix una funció de reducció d’ecos i sorolls per tal de gaudir de cursos d’idiomes o sessions interactives a l’aula sense cap molèstia.

Gràcies al processador de baix consum Intel Atom N455 i el xipset Intel Express NM10, l’HP Mini 100e té un menor consum energètic i, amb això, s’estén la vida útil de les seves bateries. Amb 1GB de memòria DDR3, per a una més ràpida transferència de dades, permet a més triar entre bateries de tres o sis cel·les.

L’HP Mini 100e està disponible amb els sistemes operatius Windows XP Home, Windows 7 Starter o SuSE Linux (SLED 11), fet que el converteix en l’equip perfecte per a qualsevol entorn educatiu.

Per a un ús exclusiu

És impossible que un usuari es confongui d’equip, ja que l’HP Mini 100e permet personalitzar el panell posterior del portàtil, la coberta del teclat i la carcassa inferior amb el logotip, el lema o una imatge del col·legi: una característica exclusiva dels Mini portàtils d’HP.

Tant estudiants com professors podran triar entre una gran varietat d’accessoris com ara:

  • Funda exclusiva

  • Ratolí Òptic

  • HP Combo Lock (sistema de seguretat que fixa el dispositiu a una superfície o estació d’ancoratge)

  • HP Motxilla especial per a estudiant

  • HP Port Extern Òptic per a USB

Disponibilitat

L’HP Mini 100e estarà disponible a tot el món a partir del vinent mes de setembre.

HP Mini 100e
Guillem Alsina