HP podria llançar un smartphone amb WebOS 2.0 per al nadal mentre acaba de delinear el futur de la seva nova plataforma

Compartir

PalmAixí no es perdria totalment la campanya nadalenca en espera dels nous dispositius que podrien ser més smartphones i un tablet, ja sota segell HP.

Redacció – Segons podem llegir a PreCentral.net, una filtració procedent de l’operadora francesa SFR ha revelat el que podria ser el proper moviment d’HP en el terreny dels smartphones després de l’adquisició de Palm a l’abril: el llançament d’una Pre 2 equipada amb WebOS 2.0 .

Les especificacions del possible nou aparell també han sortit a la llum: processador d’1 GHz. i 512 MB. de RAM. Els canvis estètics serien mínims, millorant (això sí) la pantalla, i substituint el port USB per un altre de microUSB, ja estàndard entre els altres fabricants.

La pàgina web de SFR en la què es basa la informació de PreCentral.net ja no es troba en línia.

De confirmar-se, el moviment d’HP obeiria probablement a una necessitat estratègica de comptar amb algun nou maquinari en el mercat per a les dates nadalenques, una cosa que si farà Microsoft amb el seu Windows Phone 7 comptant amb el suport que li donaran fabricants de la talla de Samsung, LG o Dell.

Així, el fabricant nord-americà guanyaria temps per acabar de perfilar la seva estratègia per a WebOS i la preparació d’un tablet i nous smartphones, malgrat que la possibilitat que aquests no arribin a temps per a la campanya nadalenca li fa restar punts a HP.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina