HTC Desire 500, el nostre millor “Preu-Prestacions” del 2013

Compartir

L’HTC Desire 500 és un dels nostres productes recomanats, doncs adopta unes prestacions equilibrades a concordar bé amb el preu d’adquisició a través d’un operador de serveis de telefonia o en qualitat de producte “lliure”.

HTC Desire 500

HTC Desire 500

Barcelona – 27 desembre 2013 – El Mur Tecnològic, mitjà especialitzat en anàlisis (reviews) de smartphones, ha decidit concedir a l’HTC Desire 500, smartphone amb sistema operatiu Android, el seu reconeixement anual en la categoria “Preu-Prestacions” 2013, en base a les proves de producte de telefonia realitzades entre l’1 de gener del 2013 i el 31 de desembre del 2013.

L’HTC Desire 500 és un dels nostres productes recomanats, doncs adopta unes prestacions equilibrades a concordar bé amb el preu d’adquisició a través d’un operador de serveis de telefonia o en qualitat de producte “lliure”. Un disseny senzill però modern, ràpid processador de 4 nuclis, i una càmera de 8MP amb bones aptituds són les qualitats destacables en aquest dispositiu.

L’HTC Desire 500, que també compta amb emmagatzematge extra mitjançant tarja micro SD, proporciona una bona experiència d’usuari en cadascuna de les facetes en les que pugui ser utilitzat com a telèfon mòbil modern.

Video anàlisi del nostre especialista (en castellà)

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: