HTC Dream amb Android

Compartir

Finalment han aparegut algunes notícies sobre el primer telèfon mòbil amb la plataforma Android de Google. Tot i que encara queda molt de temps per a què aparegui a la venda pel què potser puguin anar variant algunes coses, o més ben dit, apareixent informació més concreta perquè el que hi ha ara són només algunes dades.


Analía Lanzillotta – Es diu que HTC seria la companyia que implementaria Android en un smartphone anomenat Dream, el qual estaria disponible tot just cap a finals d’any. D’aquesta manera, HTC li estaria guanyant la partida a altres fabricants de l’Open Handset Alliance com Samsung i Motorola que també estaran traient un model amb el programari del cercador -amb el qual Google està fent incursions en el negoci dels telèfons mòbils justament amb els membres de l’Open Handset Alliance- però sempre després d’HTC.

Si bé el fabricant no ha fet declaracions oficials, es comenta que aquest dispositiu serà molt semblant a l’iPhone d’Apple (darrerament molts smartphones volen assemblar-se a l’iPhone pel què això no seria molt innovador). Pel que fa a algunes de les seves característiques, comptarà amb una pantalla tàctil, un teclat QWERTY lliscant sota la pantalla i mesuraria uns 13 centímetres d’alt per uns 8 centímetres d’ample.

Des dels controls per navegar per la web de l’HTC Dream -els que suposadament estarien a la part baixa de la pantalla- es podrà accedir a totes les aplicacions que proporciona la plataforma Android, que és justament la que permet tenir accés a Internet i als serveis de Google com Gmail, el seu cercador i el Google Map, a través del telèfon.

Font:

Informática MasterMagazine > Actualidad – informática
http://www.mastermagazine.info/

Guillem Alsina