HTC prepara tot un monstre de la telefonia mòbil

Compartir
Foto filtrada de l'HTC Edge. Crèdit de l'imatge: Pocketnow.com

Foto filtrada de l'HTC Edge. Crèdit de l'imatge: Pocketnow.com

Processador de quatre nuclis. 1 GB. de memòria RAM, 32 d’emmagatzemament. pantalla HD de 4,7”. Bluetooth 4.0 . Android 4.0 ICS. Aquestes són algunes de les característiques del primer smartphone que integrarà un processador de quàdruple nucli.

A través de la publicació online Pocketnow.com, s’han filtrat algunes imatges i les especificacions del què està destinat a ser el “superterminal” més potent dels darrers temps, l’HTC Edge.

Si el gigabyte que munta com a memòria RAM i els 32 que empra com a espai d’emmagatzemament intern ja ens els podem trobar en altres aparells com el Galaxy S II de Samsung, una cosa que no podem trobar a hores d’ara en altres smartphones és el processador que muntarà aquest terminal, un veritable “monstre” en potència: un nVIDIA Tegra 3 (“Kal-El”) de quatre nuclis, funcionant cadascun d’ells a 1,5 GHz. Potència i força bruta en estat pur que aprofitarà la nova versió de la plataforma Android, la 4.0 Ice Cream Sandwich.

El d’HTC serà el primer smartphone que empri la nova plataforma de nVIDIA, així com el més potent en el moment de la seva sortida al mercat, que s’espera per als primers compassos de l’any vinent. És possible que sigui presentat en societat en el marc del proper Mobile World Congress de Barcelona.

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: