HTC i Parrot anuncien una alian

Compartir

HTC, el proveïdor líder de dispositius intel·ligents basats en Microsoft® Windows Mobile®, i Parrot®, líder en perifèrics wireless per als telèfons mòbils, han anunciat una aliança per a desenvolupar una millor compatibilitat i experiència d’usuari conjunta entre els productes d’ambdues companyies. L’aliança permetrà a HTC treballar al costat de Parrot per alinear roadmaps de producte, esforços de màrqueting i desenvolupament de canal per proporcionar als clients una solució complementària millorada.


Nota de premsa – "Mentre que els dispositius intel·ligents d’HTC ofereixen als usuaris un Terminal per a tots el seus continguts, Parrot proporciona perifèrics wireless fàcils d’usar per gaudir d’aquests continguts on i quan l’usuari vulgui", afirma Henri Seydoux, fundador i CEO de Parrot. "Això permet als usuaris d’HTC maximitzar l’ús dels seus dispositius a través de la tecnologia de Parrot".

Parrot fabrica una àmplia gamma d’accessoris de telèfons mòbils wireless per al cotxe i la llar, des de kits de mans lliures Bluetooth® per al cotxe, fins a marcs digitals wireless i sistemes d’altaveus d’alta fidelitat. La gamma de producte de Parrot inclou perifèrics wireless que s’adapten a tots els entorns dels dispositius d’HTC, sigui al cotxe, a casa o a l’oficina.

"Treballant conjuntament amb Parrot podem millorar la nostra oferta de mobilitat i connectivitat i proporcionar valor afegit real per a tots els nostres clients donant-los més capacitats als seus dispositius", comenta Florian Seiche, vicepresident d’HTC Europe.

HTC porta més de 10 anys fabricant potents smartphones i PDAs basats en Microsoft® Windows Mobile®. La companyia va llançar la seva pròpia marca el 2006 i d’aleshores ençà ha aconseguit grans fites en els mercats de mòbils per a consum final i corporatiu. La variada gamma de dispositius mòbils convergents d’HTC ofereix als consumidors un ampli ventall de possibilitats, siguin quines siguin les seves necessitats mòbils. Les seves innovacions més recents inclouen l’HTC Touch™, l’HTC Touch Dual™ i l’HTC Touch Cruise™, tots ells de la família Touch.

Aquests tres nous terminals incorporen la interfície tàctil TouchFLO® d’HTC que proporciona un experiència d’usuari intuïtiva. Aquests dispositius es complementen fàcilment amb els accessoris de Parrot per oferir més opcions als usuaris. Per exemple, pots escoltar la teva recopilació d’arxius MP3 amb els PARTY wireless de Parrot per crear entreteniment instantani mentre estàs en moviment.

Per obtenir més informació, pots visitar les seves respectives pàgines web:

http://www.europe.htc.com
http://www.parrot.com/uk

Guillem Alsina