HTC podria emprar processador octacore de MediaTek en proper smartphone

Compartir

1,5 GB. de RAM, pantalla HD Ready, càmera de 8 Mpx. i Android 4.3 conformen la resta de les especificacions filtrades sobre aquest suposat terminal a través d’un portal xinès.

Detall filtrat en imatges per Gizchina.com. Imatge del mateix portal

Detall filtrat en imatges per Gizchina.com. Imatge del mateix portal

Molt prim, en vius colors i amb un processador de vuit nuclis reals de MediaTek, així seria segons informa Gizchina.com (lloc web dedicat als gàdgets a la Xina), el proper terminal d’HTC. Per dates, i si el disseny es troba tan acabat com afirma el portal asiàtic, la seva presentació es podria dur a terme al Mobile World Congress de Barcelona, ​​a celebrar a finals de febrer.

La resta de la configuració d’aquest terminal, que Gizchina.com inclou en la línia Desire, seria de 1,5 GB. de memòria RAM, pantalla de 5″ amb una resolució HD ready de 1280 × 720 píxels, i càmera principal de 8 Mpx. Pel que fa al programari, Android 4.3 amb la interfície Sense 5.5 pròpia de la mateixa HTC. Gizchina.com no ha donat a conèixer xifres sobre el seu emmagatzematge intern ni de la possibilitat d’ampliació d’aquest mitjançant targes microSD.

Les imatges exhibides per Gizchina.com a la pàgina en la qual detallen la notícia porten el segell del portal taiwanès ePrice, malgrat que en aquest darrer no sembla que s’hi pugui trobar cap informació sobre el suposat nou model d’HTC.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: