HTC presenta el seu phablet de la línia One

Compartir

L’HTC One Max amb pantalla de 5,9 polzades inclou lector d’empremta digital a imatge i semblança del darrer iPhone, ja que és l’únic de la família HTC que ho munta.

El nou HTC One Max, en el qual podem apreciar el lector d'empremtes a la part posterior

El nou HTC One Max, en el qual podem apreciar el lector d’empremtes a la part posterior

La taiwanesa HTC ha presentat el model més gran de la gamma One, el phablet (smartphone amb una pantalla de grans dimensions que l’acosta més a un tablet) One Max amb pantalla de 5,9″ i resolució 1080×1920.

A banda de la pantalla, la resta de la configuració del maquinari d’aquest dispositiu és un processador Snapdragon 600 de quàdruple nucli a 1,7 GHz, 2 GB. de memòria RAM, 16 o 32 GB. d’emmagatzematge intern ampliables mitjançant tarja microSD, connectivitat NFC, càmera de fotos / vídeo principal de 4 Mpx. amb autofocus i flash LED, i bateria de 3000 mAh.

La versió d’Android que porta és la 4.3 i, a sobre d’aquesta, la interfície Sense pròpia dels models de la companyia taiwanesa en la seva versió 5.5 que aporta algunes millores i novetats a la versió immediatament precedent.

Amb aquest terminal, amb pantalla inferior a les sis polzades, HTC es fica en competència directa amb el Galaxy Note de Samsung, afegint un element tret de l’iPhone 5S: el lector d’empremtes digitals.

Malgrat que un dels primers -si no el primer- smartphones a introduir aquest element al mercat fou el Motorola Atrix el 2011, el seu ús no es va popularitzar aleshores, però la sortida al mercat de l’iPhone 5S pot canviar aquesta situació. Imitant a Apple, no seria estrany que a partir d’ara bona part dels terminals Android de gamma alta incorporin també aquest element.

Una altra cosa que HTC ha ‘copiat’ recentment a la companyia de la poma és el color daurat de l’iPhone 5S, amb una edició especial “Gold” de l’HTC One que, a diferència del d’Apple i d’un altre smartphone que també s’ha “daurat “com és el Galaxy S4 de Samsung, empra or autèntic en la seva carcassa, fet que el converteix en una joia i objecte de col·leccionista.

El més important serà veure si totes aquestes iniciatives -incloent el One Max- ajuden a remuntar la situació d’una HTC que està passant per hores baixes.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: