HTC presenta uns resultats econòmics trimestrals devastadors

Compartir

El fabricant taiwanès perd la major part dels beneficis respecte als resultats del mateix trimestre presentats l’any passat. Les vendes no han acompanyat a un terminal com l’HTC One que ha rebut bones crítiques.

En una nota molt breu, HTC ha anunciat els seus resultats consolidats d’explotació previs a auditoria per al segon trimestre de 2013, els quals presenten unes vendes de 70.700 milions de dòlars i un benefici operatiu de 1.050 milions de dòlars.

Tot i semblar uns bons números, si es comparen amb el mateix trimestre de l’any 2012, les diferències són palpables, ja que els números abans especificats van ser de 91.040 milions de dòlars i 7.040 milions respectivament. De fet, els resultats del segon trimestre de 2013 no difereixen excessivament dels dos trimestres anteriors (últim de l’any passat i primer d’aquest) pel que fa a benefici net, tot i tenir la temporada nadalenca pel mig, un temps en què les vendes acostumen a créixer.

L’estimbada dels beneficis d’HTC ha passat a despit de les bones crítiques rebudes per la premsa per part de l’HTC One, l’actual model flagship del fabricant taiwanès. El fabricant no ha sabut seduir el públic consumidor, i això s’ha deixat sentir en les xifres.

De moment, ningú qüestiona la continuïtat de la marca, però de seguir amb uns nombres semblants o pitjors, serà fàcil que aviat es comencin a estendre rumors sobre fusions o adquisicions.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: