HTC presentarà dispositiu ‘wearable’ el proper Nadal

Compartir

Presentarà una tecnologia de pantalla i bateria nova, segons es pot desprendre de les paraules del CFO de la companyia taiwanesa.

Chang Chialin, CFO (Chief Financial Officer) del fabricant taiwanès, va revelar en una entrevista al rotatiu nord-americà Bloomberg  que la seva companyia està preparant un dispositiu wearable (literalment, vestible) per llançar a temps per a la campanya nadalenca 2014-2015.

Malgrat que probablement es tracti d’un smartwatch ja que els seus principals rivals com Sony, Samsung o ZTE ja disposen del seu rellotge intel·ligent com a complement als seus smartphones, i també ens trobem amb una oferta independent com la del Pebble molt forta en el mercat, Chialin no ha revelat que és el que seria exactament.

HTC entrarà amb retard en aquest mercat, entre un i dos anys després que ja s’hagin assentat les ofertes abans esmentades en el mercat, tot i que espera fer-se el seu lloc a base d’una tecnologia de pantalles i bateries nova i disruptiva, segons deixa a entendre el CFO de la companyia.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: