Huawei Ascend D quad, entra a primera divisió

Compartir

Huawei ha estat la primera empresa del mercat internacional en presentar al Mobile World Congress un terminal cuidat en tot i el primer amb un quadcore.

El primer en obrir la gran gala del Mobile World Congress a Barcelona ha estat l’empresa xinesa, el fabricant més gran de xarxes i telecomunicacions de la Xina. L’esdeveniment s’ha realitzat en el fòrum de Barcelona, en una petita sala dedicada al nou terminal de l’empresa Xinesa.

Huawei s’introdueix en el mercat internacional amb un terminal més que perfecte. Han presentat el terminal Huawei Ascend D quad, el primer quad core del mercat i el primer en presentar-se oficialment a la fira més important de l’any.

Huawei, abans de tot, ha passat per remarcar que és un terminal molt acurat en tot. Cor, detalls i aspecte. Tot va perfectament concordat per entrar en el mercat internacional i marcar un punt i final en una etapa de l’empresa.

L’Ascend D quad ve preparat en so i bateria. El so ve perfeccionat amb la tecnologia earSmart. En la presentació han comparat un sense, i un amb la tecnologia, simplement espectacular. Amb la bateria, de 1800 mAh, l’empresa xinesa promet una durada de dos dies tot i la presència en el terminal del quad-core.

Ascend D quad XL, el gran terminal dotat amb una gran bateria. És exactament una còpa del seu germà, Ascend D quad però incorpora 2 mm de gruix i 2.500 mAh, això significa que l’empresa xinesa ha marcat en 2mm més el tenir més o menys bateria.

Al final de la presentació, el CEO, s’ha assegut i hi ha hagut un torn de preguntes amb els convidats. La pregunta clau ha estat una: quan sortirà i a quin preu? La resposta, més que estudiada: sortirà abans de l’estiu (maig-abril) i un preu un 20% més barat que la competència.

No volíem deixar l’article i a vosaltres sense un vídeo de la presentació internacional del primer quad core del mercat. Huawei Ascend D, la Xina puntera en tot.

Huawei – web oficial

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: