Huawei desmenteix el seu interès per comprar Nokia

Compartir

Aquests últims dies han corregut rumors a Internet en què es donava per fet l’interès de la multinacional xinesa per adquirir la històrica fabricant finlandesa.

Tot va començar arran d’un rumor donat a conèixer pel Financial Times on deien que el fabricant xinés Huawei podria llançar una OPA hostil dirigida cap a Nokia ja que, segons Richard Yu (president de la divisió de dispositius de la marca xinesa) “estem pensant en aquesta mena d’adquisicions, potser la combinació té algunes sinergies, però depèn de la voluntat de Nokia”.

Diversos mitjans van intentar sense èxit que Nokia donés el seu punt de vista, ja que les vendes de Windows Phone no estan sent tan bones com era d’esperar, i alguns dels principals accionistes reclamen un canvi de política i de sistema.

Doncs bé, sembla que tot això és mentida i que a Huawei no li interessa Nokia per res, ja que la mateixa Huawei ha desmentit el rumor i el president d’assumptes externs de l’empresa xinesa, Bill Plummer, va rebutjar que aquesta tingui plans d’adquirir la finlandesa, segons una nota enviada a Reuters.

El que sí es podria estar forjant és alguna mena d’acord entre ambdues empreses, Nokia i Huawei, ja que aquesta darrera és la tercera empresa amb més volum a la Xina (per darrere d’Apple i Samsung), ja que la marca d’Espoo ha perdut aquest important mercat asiàtic des que va deixar Symbian a la cuneta per adoptar Windows Phone.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: