IBM llança la seva xarxa social i suite de col·laboració online

Compartir

Ofereix un espai de contacte com les xarxes socials a l’ús, més eines col·laboratives. No és un servei gratuït, malgrat que disposa de 30 dies de prova abans d’adquirir.

Redacció – Com a part de la seva divisió de programari Lotus, la qual busca adaptar-se als nous temps del “Cloud Computing”, IBM ha llançat la seva xarxa social amb enfocament corporatiu que inclou, a més, aplicacions de col·laboració i treball en grup, un dels punts forts dels programes de Lotus com els populars SmartSuite o Sametime.

Sota la denominació LotusLive, les companyies de qualsevol mida (des de grans a petites) trobaran les eines necessàries per a comunicar-se i coordinar projectes, gestionar els contactes de clients, partners i majoristes, tot això amb la seguretat necessària per a les aplicacions online 2.0 d’avui en dia.

Per començar, tindrem el que és necessari per establir un perfil d’usuari públic, de la mateixa manera que en qualsevol altra xarxa social com Facebook, Xing o LinkedIn. A partir d’aquí, se’ns proporcionen les aplicacions necessàries per a celebrar reunions en línia, compartir fitxers, utilitzar missatgeria instantània, i gestionar els projectes existents a través d’un programari tipus Microsoft Project, tot això online i sense haver de sortir del navegador web.

A més, aquesta nova plataforma també neix amb la vocació de ser una extensió dels productes de Lotus cap a la Xarxa, cap al “núvol”, pel que és d’esperar que futures releases dels programes de Lotus incorporin el suport necessari per utilitzar aquests serveis en línia.

LotusLive no és gratuït, funcionant amb un model de pagament per subscripció mensual. Tot i això, aquelles persones que vulguin provar-ho, tenen a la seva disposició l’opció de 30 dies sense cost, període després del qual podran optar per pagar la quota mensual o abandonar el servei. Els preus varien segons el nombre de serveis triats.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)