IBM transfereix 217 patents i compra a Green Hat

Compartir

La històrica del món de les tecnologies ha traspassat a Google una important cartera de patents, així com també ha dut a terme una important adquisició.

Logo IBM

IBM continua venent patents a Google: el passat 30 de desembre “Big Blue” va transferir unes 217 patents a la companyia del cercador. Les patents transferies serien de diferents tecnologies com ara un programari de presentació, servidors blade, emmagatzemament de dades en memòria cau (caché), balanceig de càrrega del servidor, rendiment de la xarxa, videoconferència, administració de correu electrònic, missatgeria instantània, serveis específics d’Internet, tecnologies emprades en la telefonia mòbil, i fins i tot en widgets JavaScript.

De moment, es desconeixen els termes financers de l’operació. D’aquesta manera Google porta un total de 2.200 patents rebudes per fer front a les demandes sobre productes de telefonia mòbil.

D’altra banda IBM va adquirir l’empresa Green Hat, companyia especialitzada en l’avaluació de programari i solucions en el núvol que permet als desenvolupadors obtenir dades de la qualitat del producte abans del seu llançament. Aquest programari permet als desenvolupadors millorar les seves aplicacions aprofitant les tecnologies del cloud computing abans que aquestes siguin entregades al client final.

Green Hat fou fundada el 1996, i la seva seu es troba a Londres, Anglaterra, però també té oficines a Wilmington, Delaware. Compta amb clients en sectors com el transport, l’energia, les comunicacions o les finances.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: