Ice Cream Sandwich 4.0.3 oficial per al Galaxy SII

Compartir

Fa poc us explicàvem com instal·lar la versió d’Android 4.0.3 al Samsung Galaxy SII i al HTC Desire amb ROM’s de desenvolupadors, ara l’equip de SamFirmware ha alliberat la versió oficial per aquest dispositiu.

Després de provar i explicar com s’instal·lava Ice Cream Sandwich amb els desenvolupadors de Cyanogenmod 9 ara toca començar l’any amb la versió oficial de Samsung. El gegant li ha donat el toc que dona sempre amb els seus terminals amb la capa de TouchWiz típica de la casa.

La notícia de la ROM es va filtrar de SamMobile (portal que fa servir Samsung per comunicar ROMs o nous terminals a vegades), es pot observar el terminal corrent amb Ice Cream Sandwich i gaudir d’ell és cosa d’uns minuts.

Nosaltres com sempre t’explicarem com. Abans, però, t’advertim que no ens fem responsables de qualsevol pèrdua de dades o de no finalitzar bé la instal·lació. Per això recordem seguir bé pas a pas i sense pressa la instal·lació.

Pas 1: Descarregar els fitxers següents:

  • ODIN 1.83 [ Hotfile ]
  •  Android 4.0.3 ICS XXKP8 [ Hotfile ] (contrasenya: samfirmware.com)

Extraure la versió del ZIP que ens hem descarregat a l’escriptori.

Pas 2: Tancar Kies per complet, OBLIGATORI.

Pas 3: Iniciem ODIN.

Pas 4: Apaguem el Galaxy S II. Un cop tancat, mantenim premuda la tecla de volum amunt + Home + energia durant l’arrencada per entrar en mode de descàrrega.

Pas 5: Connectem el Galaxy S II amb el PC mitjançant USB. ODIN ho detectarà.

Pas 6: Fem clic a la PDA i seleccionem: I9100_CODE_I9100XXKP8_CL42141_REV02_user_low_ship.tar.md5 que tenim a l’escriptori des de el PAS1.

Pas 7: Fem clic al telèfon i seleccionem: MODEM_I9100XXKP8_REV_02_CL1092599.tar.md5

Pas 8: De la mateixa manera, fem clic a CSC i seleccioneu: GT-i9100-MULTI-CSC-OXAKP8.tar.md5

Pas 9: Premem Inici.

Pas 10: ODIN farà el procés de flash de la ROM al nostre Galaxy S II. Una vegada que es reinicia telèfon, desconnectem de l’ordinador el terminal.

Si hem seguit els passos correctament, ara tindrem l’última versió d’Android al nostre terminal.

Si voleu seguir el fil d’aquesta versió d’Android amb el Samsung Galaxy SII només heu d’accedir a XDA-Developers amb aquest enllaç.

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: