IDC afirma que Google llançarà un tablet de la mà d’Asus

Compartir

L’objectiu de la companyia del cercador no serà competir amb l’iPad per restar-li mercat, si no amb el Kindle ja que Amazon prescindeix dels seus serveis en línia.

Tablet Nexus

Tom Mainelli, Director d’Investigació d’IDC es mostra molt segur de que Google i Asus llançaran conjuntament, i en un futur proper, un tablet amb l’objectiu de competir directament de tu a tu amb el Kindle Fire d’Amazon.

Aquest últim producte està en les posicions capdavanteres dels tablets equipats amb Android més venuts, i la versió de la plataforma del robot verd que munta ha estat personalitzada al màxim per Amazon, prescindint-hi dels serveis de la companyia del cercador. Aquest és precisament el motiu de l’ofensiva estratègica que, segons Mainelli, llançaria Google.

El mateix analista creu que Amazon llançarà en properes dates una nova versió del seu tablet amb una pantalla més gran (cap a les 10 polzades, actualment la mida és de 7) per entrar en competició en un nou subsegment dins d’aquest mercat. Previsiblement, el llibreter nord-americà seguirà la política de preus agressius que ha dut a terme fins ara, i també és previsible que amb aquest nou model aconsegueixi un bon èxit de vendes.

Mainelli no dóna detalls sobre com seria aquest futur tablet, ni si sortirà al mercat sota la marca Nexus com els smartphones venuts sota segell Google.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: