IHS iSuppli preveu poc futur per als televisors 4k

Compartir

Menys d’un 1% de les vendes globals en els propers cinc anys.

Contradient l’informe publicat la setmana passada per la publicació CIO-Asia realitzat basant-se en els televisors presentats a la fira CEATEC de Tòquio, i del qual ens en vam fer ressò en aquest rotatiu, la companyia d’estudis de mercat IHS iSuppli ha donat a conèixer els resultats d’un estudi de mercat que ha realitzat que situen el sostre de mercat per als televisors 4k en un pobre 1% per al 2017.

Les tecnologies 4k ofereixen definicions properes als 4.000 píxels en horitzontal, superant amb escreix els 1080p de l’alta definició estàndard. L’únic problema és que, per a presentar aquestes resolucions tan altes, es necessiten també pantalles molt grans. Les presentades en el CEATEC, per exemple, superen les 50 polzades.

Una mida de pantalla tan gran ja el fa impracticable per a la majoria dels domicilis, el que juntament amb uns preus molt alts i la manca d’oferta de continguts adaptats seran els principals handicaps per a la seva adopció.

L’estudi d’IHS iSuppli apunta a unes vendes d’uns 4.000 aparells per a aquest any, i uns 2,1 milions per al 2017, el què correspondrà a un 0,8% del mercat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: