iM? tica comen

Compartir

Actualització diària en una nova web, més simple i pràctica de navegar.


Redacció iMàtica – Mantenint el mateix esperit d’informar i formar objectivament de les principals notícies del sector de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, l’equip de redacció d’iMàtica té el plaer de presentar-los la redissenyada pàgina web del nostre rotatiu en línia que, a partir d’ara, també canvia la seva periodicitat d’actualització de setmanal a diària, acostant-nos d’aquesta manera encara més a la nostra audiència.

El disseny bàsic de la pàgina i la imatge no ha canviat excessivament, trobant-nos amb la mateixa distribució de sempre: a la banda esquerra, els serveis oferts des del mateix lloc web, a la dreta els serveis proporcionats per companyies externes i al mig la informació. Malgrat tot, la nova web adopta el popular format de weblog, de manera que les darreres actualitzacions són les primeres que veu l’internauta en entrar.

El que sí canvia és la forma d’accedir a les diferents versions idiomàtiques, que a partir d’ara es realitzarà d’acord amb dos subdominis diferents; així, http://cat.imatica.org permetrà l’entrada a la versió per als Països Catalans, mentre que http://es.imatica.org adreçarà el lector cap a la versió idiomàtica en castellà.

La periodicitat de la llista de distribució no variarà, essent enviada als usuaris subscrits cada cap de setmana amb les notícies que hagin anat passant durant els set dies precedents.

Aquesta és la primera de la que esperem sigui una llarga llista de novetats que durant el 2008 ens ajudi a connectar millor amb vostès, el nostre públic, els nostres lectors.

Amb els millors desitjos per a aquest 2008 que acaba de fer la seva entrada i esperant que els canvis realitzats siguin del seu grat, quedem a la seva disposició.

L’equip de iMàtica

Guillem Alsina