iM? tica presenta l’anuari de not

Compartir

Constitueix un extens recopilatori de totes les notícies publicades en el nostre lloc web al llarg de l’any passat, i una molt bona eina per a entendre el desenvolupament de les noves tecnologies i tot allò que l’envolta durant el 2007.


Redacció iMàtica – iMàtica ha presentat avui el seu nou anuari de notícies 2007, que reuneix en un sol document en format PDF, totes les notícies publicades en el nostre lloc web al llarg del període que comprèn des del gener fins al desembre del 2007.

Hi són tots els continguts que es van incloure a les llistes de distribució enviades als nostres subscriptors, notícies i breus. Gràcies a aquest impressionant recopilatori que supera de llarg les sis-centes pàgines, podem reviure des del llançament de l’iPhone d’Apple o el Windows Vista de Microsoft fins a la instal·lació d’Ubuntu en els ordinadors Dell passant per la presentació de l’Android de Google, la plataforma Linux per a telèfons mòbils de la companyia del cercador. Tot això i molt més es pot trobar al llarg de les pàgines de l’anuari.

El document ha estat concebut des del principi per al seu ús digital. Consisteix en un fitxer PDF amb un índex interactiu que ens porta directament a la notícia que ens interessa amb un sol clic de ratolí. Tots els enllaços a llocs externs porten directament a la pàgina apuntada, i amb un sol clic de ratolí s’obrirà el navegador predeterminat i es carregarà la pàgina indicada.

L’anuari és gratuït i de lliure descàrrega, amb un "pes" a camí entre els 4 i els 5 megabytes. L’adreça de descàrrega directa és http://www.imatica.org/anuari2007/anuari_2007.pdf

Des d’aquestes línies volem agrair especialment les aportacions dels nostres col·laboradors i el seu permís per a publicar els seus articles, així com a l’Associació de Tècnics d’Informàtica pel seu patrocini.

Guillem Alsina