L’equip d’imatica.org se’n va de vacances

Compartir

Un any més, coincidint amb l’arribada de l’estiu, els mesos de calor i relaxació, l’equip de redacció es pren un merescut descans per recarregar les piles i tornar amb més ànims si és possible i tornar a l’activitat el proper 1 de setembre.


Redacció imatica.org – Però durant aquest període de dues setmanes, el nostre lloc web no quedarà totalment inactiu, malgrat que no s’actualitzarà amb tanta freqüència com en els dies d’activitat normal. Així, les novetats quedaran restringides a les notícies més urgents i als fets més impactants juntament amb les columnes d’opinió o articles de col·laboracions.

Per a nosaltres, aquest any 2008 ha suposat un canvi important al passar d’una publicació realitzada artesanalment a professionalitzar-nos un grau més. I esperem que això sigui només el principi d’una escalada en la qualitat que oferim als nostres lectors.

Durant aquestes dues setmanes (i com ja ve essent tradicional) tampoc enviarem missatges corresponents a la nostra llista de distribució, que seran represos durant el primer cap de setmana de setembre.

Fins al setembre, ens despedim no sense abans emplaçar-los a què continuïn visitant regularment el nostre lloc web per les actualitzacions que puguem fer en aquests dies, i desitjant-los unes bones vacances a aquells qui també puguin fer-les i esperant que la nostra aportació els hagi estat útil durant aquests mesos i els continuï essent útil d’ara en endavant.

L’equip d’imatica.org

Guillem Alsina