iMàtica se’n va de vacances

Compartir

Un any més, i coincidint amb el període de vacances nadalenques, a iMàtica ens prenem un petit descans per tornar, amb energies renovades, en el nou any.


Redacció iMàtica – Seran dues setmanes de vacances en les quals tampoc romandrem inactius, treballant per a què el nou any vegi una nova iMàtica, amb una nova imatge i amb energies renovades per enfrontar-nos a un futur més que prometedor per al nostre projecte.

2007 ha estat un any de continuïtat, amb poques novetats però que al mateix temps ens ha deixat un bon regust a la boca. Per al 2008 els nostres desitjos són no només de continuïtat, si no de creixement i d’adopció de noves tecnologies que, com ja sabeu, sempre adoptem tard a iMàtica en nom d’una espera per a què estiguin àmpliament esteses i consolidades. Ha estat el cas de l’RSS, que hem adoptat a mitjans d’aquest any.

I, evidentment, esperem que aquest any vinent també sigui pròsper i bo per a vosaltres, aquells qui ens llegiu i aquells que no, ja siguin cristians o no, ja que malgrat que el Nadal és una festa d’origen cristià que ha transcendit a tota la civilització occidental, hauria de poder obrir-se a altres creences i cultures així com nosaltres hauríem d’aprendre molt d’altres tradicions de tot el món, per a d’aquesta manera entendre millor a aquestes cultures que per a nosaltres són diferents i col·laborar així en una major convivència en el món.

I si hem de demanar un desig tecnològic per al 2008, seria el que les tecnologies fossin assequibles a tot el món i per a tothom però sense renunciar abans a coses més importants com és l’alimentació, la sanitat o l’educació. Tant de bo la informàtica i la telefonia mòbil fossin es úniques preocupacions que ens quedessin en aquest món.

Nosaltres ens despedim citant-los el proper cap de setmana dies 12 i 13 de gener del 2008, en el qual tornarem amb el nostre habitual resum de l’any… i esperem poder tornar ja amb noves sorpreses.

Per a tots vostès, bones festes i feliç any nou.

L’equip d’iMàtica

Guillem Alsina