Imatges filtrades mostren una renovació de la TouchWiz UI de Samsung

Compartir

Mostra una semblança clara amb la interfície Magazine UX presentada en el passat CES per als seus tablets professionals. Podríem veure fins a tres versions del Galaxy S5 segons la interfície que empri?

La fabricant sud-coreana Samsung disposa de la seva pròpia interfície gràfica d’usuari per als terminals Android que produeix, anomenada TouchWiz. Com als altres grans fabricants (HTC, Sony, LG) que treballen amb el sistema operatiu de Google, aquesta interfície li permet diferenciar-se de la competència, buscar oferir una sèrie de funcionalitats úniques per als seus clients tot i que també li comporta -igualment, com a les altres empreses de la competència- les seves bones crítiques.

El Galaxy S5, el flagship del qual ara s’apunta que podria ser presentat durant el Mobile World Congress de Barcelona, ​​podria comptar entre les seves novetats amb una nova versió de TouchWiz. El compte de Twitter @evleaks, especialitzat en filtracions sobre smartphones, ens mostra unes captures de pantalla del que podria ser part de la interfície d’aquesta futura TouchWiz.

Així serà la nova TouchWiz UI segons informa @evleaks

Així serà la nova TouchWiz UI segons informa @evleaks

En aquestes es veu una interfície que recorda la que recentment la mateixa companyia va mostrar en els seus tablets professionals presentats durant el CES de Las Vegas, i anomenada Magazine UX. Probablement, i si finalment aquesta resulta ser la nova TouchWiz, ambdues interfícies surtin d’un tronc comú amb les adaptacions necessàries segons el tipus de públic al qual van dirigides.

Serà possible veure dues versions del Galaxy S5, una amb TouchWiz i una altra amb Magazine? No és una idea desgavellada, i fins i tot podríem comptabilitzar tres versions en total si Samsung continua amb la moda de comercialitzar una versió amb stock Android a través de Google Play.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: