Ja tenim pàgina a Currents!

Dos rellotges intel·ligents. Imatge de Kārlis Dambrāns a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Fa uns moments explicàvem què era i com funcionava Google Currents. Ara us expliquem que www.imatica.org Països Catalans ja té el lector creat i podeu afegir-lo al vostre Currents. També us expliquem com descarregar Currents per iOS i Android.

Fa una estona us explicàvem què era Google Currents, un lector de feed’s molt estilista i fàcil d’accedir-hi. Estem tan contents que hem estat treballant durament per presentar la versió de www.imatica.org a través de Currents que ja la teniu disponible!

És una versió inicial però funciona completament i anirem millorant-la dia a dia, com la nostra feina a la web. Poder tenir la web al Currents donarà accés a tot el contingut de la pàgina, articles, anàlisis completes, aplicacions, al canal de Youtube que properament presentarem amb articles del ZTE Skate, LG Optimus Pad i LG Optimus 3D i tot sincronitzat amb Google+.

La navegació és atractivament fàcil i entenedora. Una passada. A més som el primer mitjà de comunicació en català que apareix en aquest lector. Si, el primer en sortir a la plataforma de Google. Google Currents.

Com tenir Google Currents al teu Android

És ben fàcil. Per tenir Google Currents heu de descarregar l’aplicació des del vostre dispositiu i gaudir-ne. Així de fàcil.

Enllaç de la descàrrega

Com tenir Google Currents al teu iPhone o iPad

Hi ha moltes maneres d’enganyar a Apple sobre la localització per poder descarregar l’aplicació però nosaltres et recomanem esperar, no passaràn gaires dies per a què tothom pugui gaudir de Google Currents. Nosaltres us deixem l’enllaç a l’App Store per preparar-vos!

Enllaç a l’App Store d’Apple

Un cop teniu l’aplicació per cada dispositiu només heu d’obrir l’enllaç següent per poder afegir www.imatica.org Països Catalans al vostre Currents. Esperem que us agradi poder llegir-nos també a través de Google Currents. I recordem, som el primer mitjà de comunicació en català que hi fa presència.

Enllaç a Google Currents de www.imatica.org

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: