Imatica.org cobrirà “in situ” el Mobile World Congress 2013

Compartir

L’equip d’imatica.org assistirà i cobrirà “in situ”, i com cada any, el Mobile World Congress 2013, l’esdeveniment de referència a escala mundial relacionat amb la telefonia mòbil, que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona els dies 25, 26, 27 i 28 de Febrer.

La renovada imatge del Mobile World Congress 2013

La renovada imatge del Mobile World Congress 2013

Imatica.org durà a terme una àmplia cobertura de l’esdeveniment a través de fotografia i vídeo, així com amb la publicació d’articles d’opinió i de novetats de productes/serveis.

Les formes en què el lector pot seguir tot el material publicat són:

Incloem una cobertura especial a través d’Instagram, informant través d’imatges de tot el que anem veient i creiem que és interessant per al nostre “seguidor/lector”.

Alguns d’aquests recursos són compartits amb Alexi’s TechBlog, el portal d’actualitat sobre noves tecnologies amb el qual imatica.org es troba en procés de fusió.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: