imatica.org comença l’any a Las Vegas

Compartir

No ens hem anat a prendre el raïm allà, si no que ens n’anem al CES per a informar-vos puntualment de totes les novetats que surtin d’aquesta fira.

L'estrada en una de les sessions (keynote) del CES 2012, on també hi vam ser presents

L’estrada en una de les sessions (keynote) del CES 2012, on també hi vam ser presents

Torna un any més la cita de referència per als aficionats a les noves tecnologies, el Consumer Electronics Show que se celebra cada any a principis de gener a Las Vegas (Nevada, Estats Units).

Aquest esdeveniment, ineludible per a qualsevol publicació que segueixi l’actualitat tecnològica (compti o no amb presència física en ell), és el marc triat per molts fabricants per a presentar els nous productes amb els quals encetaran l’any però, sobretot, per a què vegem estratègies i tendències en el sector.

Si bé el model firal ha tendit a donar de baixa a tot el món, el CES juntament amb algunes altres cites com el CeBIT de Hannover, el Computex de Taiwan i el Mobile World Congress de Barcelona, continua sent una de les referències, i s’ha beneficiat de la concentració d’esdeveniments produïda per la desaparició o redefinició d’algunes fires, la qual cosa ha reforçat el paper de les restants.

Algunes de les principals tendències que podrem veure en el CES d’enguany es preveu que siguin la navegació en interiors, els cotxes connectats, els dispositius electrònics connectats relacionats amb la salut i la qualitat de vida, o l’auge dels smart TV’s, la seva tecnologia i aplicacions.

A partir dels dies 6-7 i fins a l’11, anirem publicant diversos articles en els quals examinarem les principals novetats en matèria de productes, així com les tendències de mercat que es puguin tastar en el CES. També, i en la mesura que sigui possible -segons disponibilitat de connexió a Internet per mitjà de Wi-Fi o altres mitjans- transmetrem en directe les rodes de premsa i keynotes més interessants del CES a través del nostre Twitter.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: