imatica.org se’n va de vacances

Compartir

Arriba el Nadal, dies de descans i recolliment, de retrobaments familiars i de celebració. I com cada any, una època en la qual imatica.org en pes aprofita per prendre una alenada d’aire fresc (i mai millor dit).


Redacció imatica.org – Ha estat un any molt intens per a tota la redacció, i especialment per al nostre director, Guillem Alsina. Un any de canvis, un any de transicions, internes més que res, sense que s’hagin notat excessivament a nivell extern, quelcom que esperem sí que es doni a conèixer en el 2009 aprofitant les oportunitats generades per la feina feta en els últims dotze mesos.

Jutgem complerts els objectius que ens havíem fixat per al 2008 en un 60-70%, però allò més important és si hem complert amb la nostre comesa més important: informar-los i formar-los en les darreres tendències en noves tecnologies i facilitar-los el material suficient per que vostès, els nostres lectors, puguin augmentar el seu grau de coneixement del sector, els seus productes, serveis i actors, i decideixin les seves accions en conseqüència. Això no ho hem de jutjar nosaltres, sinó vostès, i al seu judici -a la seva confiança, en definitiva- apel·lem.

Hem comès algunes errades, hem tingut els nostres encerts; humans en definitiva ens equivoquem i donem en el clau alguns cops si i d’altres no. Treballem amb professionalitat o, almenys, això intentem. Amb objectivitat ("sempre al 99%, és impossible aconseguir una objectivitat del 100%" ens recorda a vegades el nostre director) i moguts sempre per la passió d’informar i de donar a conèixer aquest complicat món de les noves tecnologies que ens té el cor robat.

És també el moment de desitjar-los el millor. Hauríem de fer-ho cada dia, sempre mostrant un costat optimista, però no volem que per repetit el missatge perdi força, així que aprofitem aquestes dates assenyalades per desitjar-los bones festes i un pròsper any nou.

També volem recordar en aquests moments a aquells que no només no poden llegir-nos perquè no tenen accés a Internet o tan sols a un ordinador, si no ja a un plat de menjar a taula. I és que per molt tecnòlegs que siguem, creiem que abans que l’escletxa digital hi ha moltes altres escletxes que han de ser tancades.

Bon Nadal i feliç any 2009

La Redacció d’imatica.org

Ens veiem el dilluns dia 5 de Gener a la nostra web i el cap de setmana del 10 i l’11 amb els subscriptors de la llista de distribució.

Guillem Alsina