iMàtica Països Catalans inaugura el seu perfil al Facebook

Compartir

Serà una via de comunicació més entre els nostres lectors i la redacció, i en ell s’hi publicaran enllaços a les notícies a mesura que actualitzem el lloc web.


Redacció imatica.org – Amb voluntat de constituir un punt de trobada més proper entre els nostres lectors i la plantilla i col·laboradors del rotatiu, des de la Redacció d’imatica.org s’ha impulsat la creació d’un perfil d’usuari del Facebook per tal que els nostres lectors puguin trobar-nos en aquesta coneguda i àmpliament utilitzada xarxa social.

En aquest perfil volem donar la benvinguda a tots els nostres lectors, que podran afegir-se com a contactes sense cap mena de restricció, mantenint-se així a l’aguait de les darreres novetats en el portal que anirem afegint en el nostre perfil a mesura que les anem publicant.

Des d’imatica.org volem deixar patent la nostra implicació en l’esdevenidor social de la Xarxa de xarxes, i l’elecció de Facebook és deguda més que res a la massa social d’internautes a la qual arriba i la facilitat amb la què es gestiona, tot i que no renunciem en el futur a incorporar més perfils en altres xarxes sempre que estigui dins de les nostres possibilitats gestionar-los al dia.

Els nostres lectors a la Web tindran l’oportunitat d’afegir el nostre perfil de Facebook[1] als seus contactes en aquesta xarxa gràcies al distintiu de perfil que trobaran a la columna esquerra de les pàgines del nostre lloc.

Guillem Alsina