Inaugurem nova categoria de ‘cloud computing’

Compartir

Cloud ComputingLa popularització d’aquest tipus de solucions tant entre el públic com entre els productors de programari, motiva la creació d’aquesta nova categoria.

Redacció – Sempre atents a les novetats i canvis del món tecnològic, des d’avui a www.imatica.org comptem amb una nova categoria de notícies batejada com a Cloud i que fa referència a totes les iniciatives i productes relacionats amb el Cloud Computing o Computació en el Núvol.

Per a tots aquells que desconeguin aquest terme, indicar que es tracta d’oferir el programari (els programes, aplicacions) com un servei a través d’Internet. L’exemple clàssic, i potser el primer o, si més no, un dels primers serveis que es va oferir d’aquesta manera fins i tot abans de que existís el concepte de Cloud Computing tal i com el coneixem avui, fou el correu electrònic. Hotmail, Yahoo! Mail i altres serveis accessibles via Web foren pioners en aquest aspecte.

La nova secció Cloud acollirà totes aquelles notícies relacionades amb aplicacions online, tant de lliure accés com de pagament, les seves tecnologies i els esdeveniments que generen, afegint-se a les categories existents fins ara com Linux, Sistemes Operatius, Programació o Windows.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina