Infografia: fets rellevants de la història d’Internet

Compartir

No és sistemàtica ni extensiva, però inclou alguns dels fets rellevants de la història de la Xarxa de xarxes, des del principi fins a l’actualitat.

Avui és el Dia Mundial d’Internet, i quina millor manera de celebrar-lo repassant algunes de les fites i esdeveniments que han forjat la Xarxa de xarxes.

El naixement d’empreses clau, alguns dels incidents que van deixar empremta profunda, o els programes que es van fer famosos gràcies a ella i, amb això, també van fer més famosa encara la pròpia Internet. Alguns dels fets més rellevants es veuen reflectits en la present infografia.

No hi són tots, no hi hauria espai per reflectir tot el que ha passat a Internet revestit de certa importància al llarg de totes aquestes dècades, però busca ser una mostra il·lustrativa. Feliç Dia d’Internet.

Infografía història d'Internet

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: