InfoJobs App Challenge, aplicacions per trobar feina

Compartir

NOTA DE PREMSA

Barcelona, 12 de febrer de 2012. – Les aplicacions mòbils ofereixen solucions imaginatives per ajudar a trobar feina, tal com ho acrediten les apps finalistes del InfoJobs App Challenge, que es presentaran davant del públic el proper divendres, 15 de febrer, a Barcelona.

Les aplicacions finalistes de InfoJobs App Challenge són Kazajob, una aplicació HTML5 que posa en contacte persones que necessiten ajuda per trobar una feina amb persones que són experts en el seu sector; InfoJobs Card, una xarxa social en la qual els usuaris publiquen ofertes; BMyjob , que simplifica i fa més ràpides i divertides les recerques de treball en la xarxa d’Infojobs; QRjobs, que pretén atraure les ofertes d’ocupació clàssiques a la plataforma de InfoJobs; i JobsCapture, que permet ajudar altres persones compartint informació sobre ofertes de treball .

Completen la llista de finalistes Assistent Ocupació, que ajuda a totes les persones que estiguin buscant feina o vulguin estar informades i preparades per buscar; Vídeo Entrevista InfoJobs, una app que permet la realització de Vídeo Entrevistes de forma remota; Crowdjob, un nou portal creat per a que diverses persones busquin i trobin treball en equips; InfoJobs Mis Entrevistas, una app per gestionar totes les entrevistes de l’usuari; i Job stats, que permet comparar la demanda al mercat laboral de diferents coneixements i habilitats.

Durant la final, s’escollirà l’aplicació guanyadora del concurs, que rebrà un premi de 10.000 euros, i la idea més original presentada, que serà guardonada amb 1.000 euros. Així mateix, l’app amb més vots en línia recollirà també un premi de 1.000 euros.

InfoJobs App Challenge va començar el passat 29 d’octubre amb la finalitat de crear un espai per connectar persones, talents i idees per facilitar la recerca de feina i les ofertes d’ocupació, mitjançant la creació d’un ecosistema aplicacions complementàries a les oficials del portal d’ocupació .

Per a la selecció final del guanyador, InfoJobs App Challenge compta amb un prestigiós jurat format per representants de GSMA Mobile World Capital, Accenture, AppFutura, Mobivery, Malcom, i Blocket.

Durant InfoJobs App Challenge, els participants han tingut el suport en el procés de creació de les aplicacions mòbils de AppCircus, un dels referents internacionals en el sector mòbil, mitjançant la plataforma Hack-at-Home.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: