Instagram ja disponible per a Android en beta privada

Compartir

Un pas més endavant sobre l’arribada de l’esperat Instagram a Android. S’acaba de confirmar l’arribada del programa preferit per retocar i penjar fotografies a la xarxa en beta privada per al robot verd. Falta poc per estar a tot arreu i deixar de buscar “killers”.

Quants de vosaltres heu buscat Instagram al Google Play? Molts, segur. Doncs l’empresa que tenia el programa només disponible per a iOS com l’iPad o l’iPhone acaba de presentar una beta privada per al robot verd de Google. Una manera diferent de crear i compartir fotografies amb retocs basats en filtres.

Una gran xarxa social sense voler de fotografies entre els teus amics vinculada a Twitter i Facebook per potenciar encara més l’eina. Avui Instagram diu hola al robot verd i expandeix així el seu programa a una gran tira de terminals i tablets. Mata així també a molts contrincants que fins ara estaven governant o intentant substituir a Instagram dins del món Android.

La versió per als androids no serà calcada a la versió d’iOS. Diu el CEO d’Instagram que serà millor i estan molt emocionats amb aquest desenvolupament.

La versió beta està disponible de manera privada i si sabem alguna cosa més no dubteu, sereu els primers en saber-ho.

Més informació – Omicrono

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: