Instal·lar Cyanogenmod 9 al teu Galaxy SII

Compartir

Ja podeu gaudir d’Android Ice Cream Sandwich al terminal insignia de Samsung, però gràcies a l’equip de Cyanogenmod que ha publicat la beta alpha del projecte. Nosaltres t’expliquem com fer-ho.

Sempre volem explicar-ho tot perfectament i a la primera, però aquest cop hem volgut estar segurs de que funcionava correctament tot el que corria per Internet. Hem estat dels primers en provar la versió 9 de l’equip de Cyanogenmod amb la versió més nova d’Android -Ice Cream Sandwich- i és un plaer, un grandissim plaer poder veure la bèstia de Samsung amb el millor sistema operatiu de Google fins a la data.

Primer us volem explicar com fer-ho i després passem a les preguntes que us sorgeixin.

Compatibilitat

Avisem a qualsevol persona que si instal·la la versió de Cyanogenmod 9, pot perdre les dades si no les guarda correctament, nosaltres no ens fem responsables dels danys o pèrdues de dades i fitxers. Dit això, comencem!

Instal·lació CyanogenMod 9, amb Ice Cream Sandwich

Primer de tot hem de descarregar els fitxers necessaris que els trobem al següent enllaç. En aquest, hi trobarem tot el que necessitem per a poder tenir Ice Cream Sandwich al Samsung Galaxy S 2 amb un pes de 163.36 MB.

Un cop la descarrega hagi finalitzat, extraiem tot el que tenim dins del fitxer descarregat i ens hna d’aparèixer els fitxers següents:

 1. faceunlock-6.0-IML74K.zip
 2. gapps-6.0-IML74K.zip
 3. I9100_APBOOT_I9100XXKP2_CL17109_REV02_eng_mid_ship.tar.md5
 4. I9100_CODE_CM9_12252011.tar.md5
 5. MODEM_I9100XXKP1_REV_02_CL1085642.tar.md5
Després de tenir tots els fitxers a l’escriptori del nostre ordinador, procedim a connectar a l’equip el Galaxy SII i transferir aquests dos packs al terminal:
 1. faceunlock-6.0-IML74K.zip 
 2. gapps-6.0-IML74K.zip 
Un cop tenim tot l’apartat anterior finalitzar (fàcil fins aqui eh!) descarregarem Odin3 v1.85.zip per poder transferir el nou sistema Android al nostre dispositiu.

Després de verificar que Odin s’obre del Winrar en el que descarregarem el programa, desconectem el terminal de l’ordinador i l’apaguem. (esperem 6 o 7 segons que s’apaguin tots els botons)

 1. Col·locarem el terminal en mode “Download” prement el botó de Volum baix+Home+Power i esperarem que entri en el mode que volem obtenir.
 2. Obrirem l’Odin (descarregat abans de començar tot aquest procés) i connectem el terminal per USB a l’equip, observarem com apareix connectat al programa (Added ens sortirà a la pantalla) Per poder utilitzar amb tranquilitat Odin recomanem tancar Kies o qualsevol programa que pugui interposar-se en l’operació que estem processant.
 3. Ara ve l’operació dificil; amb tranquilitat seleccionem correctament on ha d’anar cada apartat per carregar el terminal:
 • Bootloader –> I9100_APBOOT_I9100XXKP2_CL17109_REV02_eng_mid_ship.tar.md5
 • PDA –> I9100_CODE_CM9_12252011.tar.md5
 • Phone –>  MODEM_I9100XXKP1_REV_02_CL1085642.tar.md5
Ara, un cop fet això, ens fixarem bé que no tenim marcades les caselles de Re-Partition i Auto Reboot i SI tenim marcades les de F.Reset Time.
Marcarem ara START, i observarem com el programa comença a treballar i carregar les noves parts al terminal. Quan finalitzi a la pantalla d’Odin, hi posarà Finish.
Seguidament, tancarem Odin i desconnectarem el terminal de l’ordinador. Treurem la bateria i la tornarem a col·locar amb tranquilitat, no cal ser bales!
Entrarem en el mode “recovery” prement Volum amunt+Home+Power i tindrem carregat el sistema de recovery 5.5.0.5 i anirem movent el menú per arribar al següent pas.
 • Accedirem a la nostra targeta, allà on estiguin les dues parts introduïdes al terminal al principi de l’instal·lació
 1. faceunlock-6.0-IML74K.zip
 2. gapps-6.0-IML74K.zip 
I primer instal·larem el Faceunlock 6.0-IML74K.zip amb tranquilitat. Després d’instal·lar aquest, farem el mateix procés amb el gapps-6.0-IML74K.zip que són els paquets de Google Apps (Google gmail, maps..)
Després de fer tot això, hem de tornar enrere i prémer sense cap tipus de por, wipe data cache / factory reset per a què el nou sistema pugui còrrer sense cap tipus de problema.
Després de tot això, reiniciem el dispositiu i esperem (pot trigar fins a 15 minuts, a mi em va trigar 3 minuts, i ja tenim Ice Cream Sandwich amb la beta alpha de Cyanogenmod 9 al nostre terminal!) A gaudir-ne companys!
Si voleu veure com segueix l’evolució del projecte aqui teniu la pàgina oficial. 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: