Instal·lar Ice Cream Sandwich a la teva HTC Desire

Compartir

Ahir et portàvem el millor d’Ice Cream Sandwich per al Galaxy S2 i avui t’ho portem per al terminal d’HTC, la Desire. Aqui t’expliquem com instal·lar l’últim d’Android al teu terminal.

Ahir a la nit us explicàvem com instal·lar Ice Cream Sandwich amb la versió de l’equip de Cyanogenmod al Samsung Galaxy SII i molta gent està més que contenta. Això si, te diferents errors (càmera en alguns usuaris, bateria…) normal, una beta sempre porta diferents problemes. Avui et portem també un terminal molt vist per arreu del món, l’HTC Desire.

Després de navegar i investigar per petició d’algun usuari, hem trobat això per ell/ella i pensem que li anirà bé. És la manera per posar Ice Cream Sandwich al seu terminal, HTC Desire. Els companys d’XDA-Developers amb el seu desenvolupadors Sandvold han creat la ROM però encara té algun problema amb la facilitat de l’ús de la càmera i el tethering del terminal a altres.

Aqui teniu la guia per la instal·lació a la vostra HTC Desire. Tingueu en compte que el terminal ha de tenir el següent per poder tenir Ice Cream Sandwich:

  • HTC Desire amb root
  • ClockWorkMod instal·lat
Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat de tota la informació del dispositiu per si en algun moment del procés d’actualització no podeu finalitzar. També és aconsellable tenir com a minim el 70% de bateria carregada per evitar que el telèfon s’apagui durant el procés.
Comencem la instal·lació!
  1. Descarregarem la ROM d’aquí i la guardarem a l’escriptori del nostre ordinador
  2. Copiarem la descàrrega sense modificar-la a la nostre targeta SD del telèfon
  3. Col·locarem el terminal en mode “Download” prement el botó de Volum baix+Home+Power i esperarem que entri en el mode que volem obtenir.
  4. Seleccionem “netejar dades/valors de fàbrica”  (wipe data cache/factory reset)
  5. També executarem “Netejar Memòria cau”.
  6. I per últim “Netejar memòria cau Dalvík”.
  7. Després anem a “install zip from SDCard” i executem el fitxer que hem transferit abans amb la instal·lació d’Ice Cream Sandwich.
  8. Després haurem d’esperar que acabi de fer el procés, pot trigar una mica i ja tindrem la versió d’Android 4.0 al nostre HTC Desire!
Avisem que nosaltres no ho hem provat a cap lloc, ens hem basat en els comentaris dels lectors que han afirmat que funciona. Esperem el vostre feedback!

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: