Instal·lar Siri al teu iPhone 3, iPhone 4 o iTouch!

Compartir

Tots vam veure la presentació oficial de l’iPhone4S amb la gran novetat del Siri, el nostre robot incorporat al terminal de moment sense espanyol i tots el volem al nostre terminal. Doncs Sirious és la solució. De moment.

Tothom el vol, tothom està esperant que Apple digui que en la següent actualització estarà integrat per l’iPhone 4 mínim. Però la comunitat que té darrere és inmensa i tothom està treballant per donar el plaer, el fruit prohibit segons la biblia.

Siri, el nostre robot personal i només nostre ha estat portat a l’iPhone 4, iPhone 3 i iTouch. Si tal com ho sentiu, encara està en fase beta però ja podem provar el robot de la poma mossegada al nostre terminal. S’anomena Siri0us i funciona perfectament en anglès.

Siri0us s’instal·la fàcilment. Primer de tot heu de tenir el terminal amb Jailbreak per a poder-lo utilitzar. No sabeu com fer-ho? Nosaltres t’ho expliquem en un post la manera amb la versió 5.0 i 5.0.1.

Afegim a Cydia el repositori:

http://apt.if0rce.com

Un cop instal·lat és reiniciarà el terminal. Si ha anat tot bé, ens dirigim a un full de notes i ens apareix el simbol del Siri, proveu-ho, això si, en anglès. Res d’espanyol o català.

NOTA important: S’ha descobert fa uns moments que Siri0us pot afectar i bastant la durada de la nostra bateria. No en teniem prou amb els problemes per part d’Apple que si volem tenir Siri, també. Però si voleu provar-ho és una passada.

Aqui teniu un video de com funciona Siri0us a l’iPhone 4.


Si teniu qualsevol dubte ens podeu trobar a Facebook i al Twitter. Som tot ulls per llegir els vostres comentaris.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: