Instal·lar Android Ice Cream Sandwich al Galaxy S/SII

Compartir

La versió 4.0 d’Android, anomenada Ice Cream Sandwich, ja ha estat alliberada per a tothom, doncs ara toca instal·lar-la, no? Nosaltres et portem la mini-guia per a fer-ho realitat! Si si, podràs instal·lar Android Ice Cream Sandwich al teu terminal Galaxy S / Galaxy SII.

Molts de vosaltres sou els que espereu que Samsung faci oficial la versió 4.0 d’Android Ice Cream Sandwich per tenir-la al terminal no? Doncs nosaltres ens avancem a les empreses. Gràcies al bloc de l’altra banda del mar, RedMonpie, us portem com instal·lar la versió d’Android que us vam explicar pas a pas el dia de la seva presentació.

Com instal · lar Android 4.0 ICS alfa a Galaxy S / SII

Nosaltres no ens fem resposables de la pèrdua de les dades dels vostres terminals. Atenció aneu amb compte i utilitzeu programes com Titanium Backup.

Primer de tot el terminal ha d’estar “flashejat“.

En segon lloc, assegureu-vos que el vostre terminal té prou bateria per durar a través del procés que no s’estén més de 5 minuts si tens tots els arxius a punt. Si el telèfon es queda sense bateria durant el procés, el més probable és que pots obtenir un “totxo” dels més bonics.

Amb això fora del camí, anem a instal·lar la versió 4.0 d’Android al terminal.

Pas 1: Descarregueu l’arxiu requerit ICS al vostre equip

Pas 2: Connecteu el dispositiu a través d’USB i transferiu l’arxiu a l’arrel dels mitjans d’emmagatzematge del vostre telèfon.

Pas 3: Apagueu el telèfon després de la transferència.

Pas 4: Inici de la recuperació ClockworkMod mitjançant prémer volum amunt + Home + botó d’encesa al mateix temps fins que el menú principal apareix a la pantalla.

Pas 5: Aneu a suports d’emmagatzematge i format / sistema. Després d’això, també s’ha de donar format a / dades i cache /.

Tornar al menú i després netegi de dades / reset de fàbrica.

Pas 6: Al menú principal: instal · lar part desde sdcard> triï part de la sdcard> [nom de l’arxiu que ha descarregat en el pas 1]

Si heu seguit les passes correctament, ara haurieu de tenir Android 4.0, Ice Cream Sandwich al vostre Samsung Galaxy S / Samsung Galaxy SII.

Us ha funcionat amics i amigues?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: