Intel adquireix patents de Real Networks

Compartir

L’objectiu d’aquesta operació seria dotar als xips de la companyia californiana de millors prestacions en la presentació de continguts audiovisuals.

Real Networks ha fet públic que ha arribat a un acord amb Intel mitjançant el qual la multinacional californiana adquireix un paquet de patents relatives a tecnologies de còdecs de vídeo i streaming. En total, són 190 patents i 170 mètodes d’aplicació d’aquestes.

Alguns analistes apunten a que aquestes patents poden anar principalment destinades a reforçar les competències en àudio i vídeo (especialment per streaming) dels nous dispositius mòbils que munten xips Intel (smartphones i tablets). El vídeo online en streaming és considerat unànimement com a un camp estratègic que va a l’alça entre els usuaris de dispositius mòbils, i tal i com vam explicar en el nostre especial CES 2012, Intel va aprofitar l’esdeveniment nord-americà per anunciar la seva entrada a la fabricació de microxips per a smartphones i tablets.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: